CHP'Lİ Yedekci : Sırtımızı Listelere Değil Örgütümüze Yasladık

CHP'Lİ Yedekci'den Kurultay Mesajı: Sırtımızı Listelere Değil Örgütümüze Yasladık

CHP İstanbul Milletvekili Gülay YEDEKCİ, Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Kongresi sonrasında sosyal medyada yayınladığı bir mesajla örgüte seslendi. Sırtını listelere değil örgüte yasladığını dile getiren Yedekci, “Bu örgütümün evladıma sahip çıkarım demesidir” dedi.

PM seçimleri sonrası hiçbir listeye girmeden 273 oy aldığı için Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne teşekkür etti. Bugüne kadar olduğu gibi siyaseten dik duruşunu bugünden sonra da devam ettireceğini dile getiren Yedekci, Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne şöyle seslendi:

“Benim güzel partimin güzel yürekli insanları, her birinizi içtenlikle, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Hiçbir anahtar listede yer almadan bana tam 273 oy verdiniz, her birinize ayrı ayrı, yürekten teşekkür ediyorum. Sırtımızı listelere değil örgütümüze yasladık. Bu örgütümün evladıma sahip çıkıyorum demesidir. Bu örgütümün tüm kurguları yırtıp atabilirim demesidir. Bu örgütümün çalışanı, emek vereni görüyorum demesidir. Bu gelen örgütümün sesidir. Siyaseten şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da dik duruşumuz devam edecektir. Var olsun Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekçi örgütü!”

Bakmadan Geçme