Çalık'tan şehit ailesi ve ailelere ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, şehit ailesine, mağdur aileye ve hasta vatandaşlara ziyaretlerde bulunurken çeşitli etkinlik ve açılılara da katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Zaviye Mahallesindeki  Göğebakan ailesinin evine giderek burada hasta ziyaretinde bulundu. Çalık, ailenin hastası hakkında bilgi alarak, sıkıntı ve sorunları ile taleplerini dinledi.

 

Çalık, daha sonra beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Diyabakır’ın sur ilçesinde şehit olan jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç’in Çöşnük Mahallesinde oturan ailesini ziyaret etti. Çalık, burada şehit ailesinin talep ve sorunlarını dinledi ve bir süre sohbet etti.

 

Çalık, beraberindeki heyet ile birlikte İstiklal Mahallesinde oturan Alhas ailesini ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı. Çalık burada ailenin başarı belgesi alan çocuklarına hediyelerin ide vererek,  bir süre aile ile sohbet etti.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte AVM’de bedensel engelli ve down sendromlu çocuklar için düzenlenen bowling etkinliğine katıldı. Çalık burada engelli ve down sendromlu çocuklar bir süre bowling oynadı.

 

Çalık, beraberindeki heyet ile birlikte AVM’de İHH Malatya Şubesinin Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlediği fotoğraf sergisinin açılışına katıldı ve burada sergilenen fotoğrafları bir süre inceledi.

 

Çalık, Malatyalı Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanriverdi için düzenlenen fotoğraf sergisini ziyaret etti  ve şehidin annesi Gufure Tanrıverdi’nin şehit evladı  için yazdığı "Cennetteki Yıldızımız" kitabını imzalatarak aldı.

 

Çalık,  Battalgazi Belediyemizin iftar çadırını ziyaret ederken, Büyükşehir Belediyesi,  Yesilyurt ve  Battalgazi Belediyelerinin destekleri ile İHH, İyilik Der, Yetimler Kervanı Derneklerinin  ortak iftar programına da katıldı.

Çalık, AK Parti Battalgazi Gençlik Kollarının açmış olduğu standı ziyaret ederken, iftar sonrasında vatandaşlarla yine bir araya geldi.

Bakmadan Geçme