Çalık'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öznur ÇALIK AK Parti Genel Başkan Yardımcısı

Toplumları kalkındırmanın, huzurlu ve müreffeh bir yaşam ifa edebilmenin adına eğitimin önemi yadsınamaz bir gerçekliktir.

Eğitim ve öğretim ile milletler ortak değerlerini, kültürlerini, milli ve manevi hassasiyetlerini nesilden nesle aktararak istikbaline yön ve şekil verirler. Yarınlara daha güçlü ve sağlam adımlarla ulaşmak için kuşkusuz burada en önemli görev fedakâr ‘öğretmenlerindir.’ Öğretmenler;  bilgi, birikim ve tecrübeleri ile yarınları omuzlayacak umutlarımızı yetiştirirler. Ülkemizin milli hedeflerine ulaşmasında milletimize rehber olan öğretmenlerimiz, saçtıkları ışık ile gençliğimizin yolunu aydınlatmaya devam edeceklerdir.

Birlik beraberliğin, kardeşlik bilincinin ve evrensel değerlerin önemini evlatlarımıza aktarmaktan asla vazgeçmeyecek öğretmenlerimizin; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevi uğruna şehit olanları ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimize başarılı bir meslek hayatı diliyorum.

Öznur ÇALIK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı

Sosyal Politikalar Başkanı

Malatya Milletvekili

Bakmadan Geçme