BİMYAD ve ABYB Sosyal Sorumluluk Projesine İmza Attı

Bimyad ve Abyb tarafından  kitap toplama kampanyası başlatıldı…

Bimyad ve Abyb işbirliği ile başlatılan kitap toplama kampanyasında toplanan kitaplar, belirlenecek okul kütüphanelerine  gönderilecek.
Bimyad  ve Abyb iş birliği ile kitap ihtiyacı olan okullar için’’ BİR KİTAPTA SEN’DEN OLSUN’’ sloganıyla, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde hikaye ve roman türünde kitaplar toplanarak kampanya kapsamında kütüphanesi olmayan okullara sahip çıkmak adına örnek bir adım atıldı.. 

Tüm Kamu kurum ve kuruluşlarımızın okuma alışkanlıklarımızı  artırmak için yaptıkları etkinlikler oldukça önem teşkil etmektedir. Kitabı geleceğe taşımak ve kitabın değerini düşürmemek her bireyin görevidir. Tüm İller de Kütüphaneler açılıyor, çeşitli etkinlikler yapılıyor ama  kitaba ulaşma noktasında sıkıntıları olan öğrencilere zaman zaman çözüm noktasında eksik kalıyoruz. Bizler birey olarak,Öğrencilere karşı sorumluluklarımız olduğu bilinciyle Kütüphanesi olmasına rağmen yeterince kitap temin edemeyen bazı okullarımıza destek amacıyla kampanya başlatmayı uygun görerek, Bimyad Genel Merkezi ve Abyb Malatya Şube Başkanlığı Ana Sponsorluğun da ,kampanyaya destek veren kurumlarla birlikte Projeyi  başlatmış bulunmaktayız.. 
Okudukça gençlerimizin ahlak bilinci yükselecek , kimlik ve kişiliklerini bulma noktasında daha kapsamlı ve sağlıklı düşünme yetenekleri gelişecektir.

Kitap bağışına göre kampanya kapsamındaki okul sayısını artırmak, projenin devamlılığı için gereken çalışmaları yapmak ve daha fazla kitleye ulaşma hedefiyle gayret sarf edilmesi yönünde  çalışmalar hızlandırılmıştır.  
Tüm katılımcı ve destekçilerimizle , geleceğe ışık tutmak için’’ BİR KİTAPTA SEN’DEN OLSUN’’diyoruz… 

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme