Belediyeden Eğitim Koçluğu Programı

Mutlu aile huzurlu toplum

Başkanı Yanılmaz'ın göreve gelmesinin ardından hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinden olan Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), "Mutlu aile huzurlu toplum" sloganıyla aile danışmanlığı hizmeti yanında çocuklarımıza yönelik eğitimlerini de sürdürüyor.

Geçtiğimiz aylarda Anne Baba Okulu projesi kapsamında; Aile İçi İletişim, Zaman Planlaması, Motivasyon, Yaz Kampları,  Evlilik Okulu, Aile Rehberliği,  Sağlıklı Aile gibi eğitim ve seminer programları düzenleyen Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi,  İlkokul ve ortaokul sürecinde olan öğrencilere yönelik olarak "Öğrenci Koçluğu" programının da 2.si gerçekleştirilecek.

“Öğrenci Koçluğu Programı” ile ilkokul ve ortaokul sürecinde olan öğrencilerin, eğitim gördüğü derslerde başarılı olması, programlı ders çalışma alışkanlığını geliştirmesi, motivasyon, dikkat ve hız bakımından yeterliliğini artırması hedeflenmekte.

ADEM tarafından öğrencinin;  okul, sınav, aile ve bireysel duygu durumunu göz önünde bulundurarak,  başarı yolculuğunda ihtiyaç duyduğu ve kendinde eksik hissettiklerini tamamlamaya yönelik hazırlanan "Öğrenci Koçluğu" programı, ayrıca aile ve öğrenci arasında denge kurulması ve doğru iletişimin geliştirilmesini de amaçlamaktadır.

Öğrenci Koçluğu programıyla öğrencide; Hedef Belirleme, Uygun Ders Çalışma Programıyla Dikkat Geliştirme, Anlayarak Hızlı Okuma ve Öğrenme, Duygusal Zeka Testleri ile Motivasyon, Özgüven ve sınav kaygısını gidermeye yönelik birçok etkinliğin yanında Satranç, Puzzle, Mangala, Mandala Boyama gibi çeşitli oyun faaliyetleriyle de ruhsal ve bedensel gelişimi desteklenmekte.

18 Ekim 2017 tarihinde başlayıp 16 Aralık 2017 tarihinde sona erecek "Öğrenci Koçluğu Programı" için müracaatlar Dumlupınar İlkokulu batısında bulunan ADEM merkezine yapılacak.

Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek program ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0424 2385059 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirler.

 

Bakmadan Geçme