Başkan Yanılmaz İcadiye Mahallesi'nde

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İcadiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan taziye evi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak mahalle sakinlerini bilgilendirerek 2018 yılında projelerin devam edeceğini söyledi.

İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur, muhtar olduktan sonra Elazığ Belediyesi’nden ilk taleplerinin kaldırımlar olduğunu ve Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hemen harekete geçtiğini belirtti. Muhtar Gözvur, “ Çocuk parkımız yoktu, o da Başkan Yanılmaz sayesinde oldu ve çocuklarımız parka kavuştu. Hepsinden önemlisi şu anda oturduğumuz taziye evi’nin büyük bir hizmet olduğunu herkes biliyor vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Ben bu hizmetleri mahallemize kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum ”dedi.

BAŞKAN YANILMAZ:

MUHTARLARIMIZ ÇÖZÜM ORTAĞIMIZDIR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti.” Muhtarlarımız bizim çalışma arkadaşlarımız. Onlar bulunduğu yerlerde çözüm ortaklarımız, birlikte yol yürüyoruz birlikte hareket ediyoruz. Ancak burada önemli olan şu; Elâzığ’ın bütün gelirlerinin Elâzığ için harcanmasını önemsiyoruz. Bizim son üç buçuk yılda Elâzığ’a yaptığımız hizmetler esasında bir rekor düzeyindeki hizmetlerdir. Üç buçuk yılda 6 milyon 200 bin metrekare asfalt dökmüşüz. Diğer belediyeleri de göz önüne aldığımızda rekor üzerine rekordur. Elazığ'da 2014 yılına kadar 17 tane semt sahası yapılmış. Biz üç buçuk yılda 36 adet semt sahası yapmışız. Bu şehir çok farklı bir şehir haline geldi. Özellikle geçim sıkıntısı çekenlere, bu şehirde bir hemşerimiz ‘Akşam ben çocuğuma yedirecek ekmek bulamıyorum’ diyorsa bunun sorumlusu biziz, bu şehirde yaşayan insanlardır. Onun için hayır çarşısını açtık. Şimdi oradan 3300 aile faydalanıyor. Gıda, konfeksiyon, ayakkabı, beyaz eşya, mobilya, ihtiyacı neye varsa oraya gidiyor oradan alıyor ve ihtiyacını gideriyor.”

Bakmadan Geçme