Başkan Yanılmaz: 'Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz başkanlığında, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla hizmetlerin değerlendirildiği, 2018-2019 yılları plan ve performanslarına ilişkin iki günlük ‘Hizmet İçi Eğitim Programı’ düzenlendi.

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde düzenlenen programın açılışında bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, herkesin bir gayesi, bir arzusu, hayali olduğunu belirterek, “Biz bu ülkeye hizmet etmekten gurur duyan insanlar olarak özelde ise Elâzığ’ımızı geliştirmek Elâzığ’ımızı büyütmek, zenginleştirmek ve Elâzığ’da yaşayan herkesin mutlu bir şekilde yaşamasını temin etmenin mücadelesini veren bir ekibiz. İki bin 500 yüz kişilik geniş bir ailenin lokomotif ekibiyiz. Burada bulunan lokomotif ekip ne kadar hızlı hareket eder, ne kadar planlı hareket eder, ne kadar aşk, şevk ve cesaretini ortaya koyarsa, iyi bilelim ki, 2.500 yüz kişilik aile de aynen bu hızda hareket eder, o heyecanı duyar, o heyecanla, aşkla, şevkle, cesaretle Elâzığ’da hizmet etmenin mücadelesini verir.” dedi.

BAŞKAN YANILMAZ: “DURMAK YOK, ELAZIĞ’A HİZMETE DEVAM"

“Durmak yok yola devam, durmak yok çalışmaya devam, durmak yok Elâzığ’a hizmet etmeye devam.” diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Hem adaylık hem de ilk göreve başladığımız günlerde sizlerle yaptığım bütün toplantılarda şunu ortaya koyduk. Biz bir projeyi gerçekleştirmek istiyorsak, irademizi ortaya koyacağız. Yönetimde irade, cesaret, kararlılık ve birlikteliği sağlamak, sonuca götüren en önemli unsurlardır. Dört yıllık süre içinde bunları yaptık, gerçekleştirdik, sonuç aldık ve vatandaşımızın huzuruna çıktığımız her ortamda başımız dik, alnımız ak olarak çıkıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz birçok projemiz var. Bütün projelerimizle gurur duyacağımız gururla anlatacağımız çalışmalarımızı gerçekleştirmiş olduk. Durmak yok yola devam, durmak yok çalışmaya devam, durmak yok Elâzığ’a hizmet etmeye devam.” diye konuştu.

Hizmette sınır olmadığına vurgu yapan Başkan Yanılmaz, “Biz yorulmadan, durmaksızın hemşehrilerimize azimle hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Bu azim, bu cesaret, bu kararlılıkla Elâzığ’ımıza her an, her dakika yeni hizmetler sunmanın keyfini hep birlikte yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme