Başkan Yanılmaz: 'Birlik Ve Beraberliğimizi Asla Bozamayacaklar'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 18 Ağustos 2016 tarihinde PKK terör örgütü tarafından Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen hain saldırıyı kınadı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 18 Ağustos 2016 tarihinde PKK terör örgütü tarafından Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen hain saldırıda şehit edilen 30 yaşındaki Polis Serhat Öztürk’ün, baba ocağı Ankara-Mamak’ta okutulan Mevlit-i Şerif programına katılarak dua etti.

Şehit Serhat Öztürk’ün acılı ailesinin, yakınlarının ve çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlit töreninde, bütün şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi. Şehidin acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Yanılmaz, böyle kahraman ve yürekli bir evlat yetiştirdikleri için kendilerine minnettar olduklarını ve bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Elâzığ Belediyesi ve Elazığlılar olarak her daim şehit ailelerinin yanında olacaklarını belirtti.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN 18 AĞUSTOS TERÖRÜNE KINAMA

PKK terör örgütünün geçtiğimiz yıl Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik düzenlediği hain terör saldırısının birinci yıl dönümü dolayısıyla bir kınama mesajı yayınlayan Başkan Yanılmaz, hiçbir terör örgütünün birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi parçalayamayacaklarını söyledi.

Hain saldırıda şehit olan 3 kahraman polis memurumuza bir kez daha Allahtan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı dileyen Başkan Yanılmaz, “Şehitler tepesini boş bırakmayan bu kahraman vatan evlatlarından rabbim binlerce kere razı olsun, birlik ve beraberliğimize kasteden bu hain ve kalleş terör örgütlerine rabbim fırsat vermesin” dedi.

Ülkemizin yükselişini ve kalkınmasını hazmedemeyen ve milletimiz üzerinde korku etkisi oluşturmak isteyen bu hainlere ve her türlü uzantılarına asla geçit vermeyecek, dik duruşuyla onları hedeflerine bir adım dahi yaklaştırmayacaklarını belirten Başkan Yanılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Emniyet müdürlüğümüze yönelik haince ve kalleşçe düzenlenen bu terör saldırısı da tıpkı diğer terör saldırılarında olduğu  gibi ülke bütünlüğümüzü, iç huzurumuzu, milli birlik ve beraberlik içerisinde oluşumuzu hedef almıştır. Ancak o terör örgütleri şunu çok iyi bilsinler ki hepimiz tek ses, tek yürek, bir ve diri olmaya devam edeceğiz. Ülkemizi, bayrağımızı, vatanımızı ve milletimizi canımız pahasına koruyarak kimsenin bu topraklarda kirli oyunlar oynamasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme