Başkan Yanılmaz: '15 Temmuz Ruhu Hiçbir Zaman Unutulmayacak'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz ruhunun daima canlı tutularak, bu ruhun gelecek nesillere aktarılması gerektiğini kaydetti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz ruhunun daima canlı tutularak, bu ruhun gelecek nesillere aktarılması gerektiğini kaydetti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Derneği Elazığ şubesini ziyaret ederek, Dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Derneği Elazığ Şube Başkanı Kazım Sevinç, Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise 15 Temmuz hain darbe girişiminin milletin dik duruşu sayesinde bertaraf edildiğine dikkat çekerek, “15 Temmuz 2016'da bu ülkeyi bölmek, parçalamak, kardeşi kardeşe düşman yapmak isteyenler ve bu milleti bu topraklarda yok etmek isteyenler bir mücadeleye giriştiler. Ancak milletimizin ortaya koymuş olduğu irade, 80 milyon insanımızın birlik ve beraberliği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koymuş olduğu cesaret, vatan sevgisi ve kriz yönetimindeki başarısı bu hainlerin, bu alçakların başarılı olmasını engelledi.” diye konuştu.

“15 TEMMUZ AKŞAMI, TARİHİMİZİN EN ZORLU AKŞAMLARINDAN BİRİYDİ.” 

 “15 Temmuz akşamı, tarihimizin en zorlu akşamlarından biriydi.” diyen Başkan Yanılmaz, “Uçakların haince Beştepe'yi,  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni, Genel Kurmay Başkanlığı’nı ve Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı bombalamaları, ne kadar büyük bir tehlikeyi atlattığımızın işaretidir. Kızılay'da tankların araçları ezerek geçmesi, buna rağmen milletimizin bombalardan, tanklardan kaçmayarak: “Biz buradayız. Biz oldukça bu vatanı bölmeye, parçalamaya, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmez.” diyerek irade ortaya koyması, bu hainlerin bu alçakların başarılı olmalarını engelledi.” şeklinde konuştu.

“YERİ GELDİĞİNDE CANIMIZI ORTAYA KOYARIZ”

15 Temmuz akşamı Ankara'da bulunması nedeniyle Elazığ'da ki televizyonların canlı yayınlarına katılarak, Elazığlıları meydanlara inmeye davet ettiğini ve canlı yayında açıklama yapan ilk siyasilerden biri olduğunu hatırlatan Başkan Yanılmaz, “Elbette biz bu vatanı korumak, bu vatanın birliğini beraberliğini korumak, bayrağımızı ebediyen dalgalandırmak için yeri geldiğinde canımızı ortaya koyacak iradeyi gösterebilmeliyiz. 15 Temmuz ruhu hiçbir zaman unutulmayacak. 15 Temmuz ruhu ebediyen gelecek nesillere aktarılacak ki başta Cumhurbaşkanımızın ne yaptı bu ülkenin savunması birliği beraberliği için nasıl kahramanca bütün varını yoğunu ortaya koyduğunu gelecek nesiller de bilsinler.” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme