Başkan Samanlı Ziyaretlere Devam Etti

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLI

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi odalara ziyaretlerini sürdürdü. Minibüscüler ve Umum Servisciler Oda Başkanı Mesut İnce’yi ziyaret eden Samanlı,” Göreve yeniden seçilen sayın Mesut İNCE görevine fazlasıyla layık esnafın sorunlarını yakından takip eden bir arkadaşımız. Biz şoför esnafın sorunlarını yakından takip eden bir partiyiz. Özellikle servisçi esnafının okullarla ve korsanla ciddi anlamda problem yaşadığını biliyoruz bu mücadelede Mesut İnce başkanımızın ve şoför arkadaşlarımızın her konuda yanlarında olduğumuzu kendilerine bildirdik. Mesut İnce başkanımız şoför camiası ve Malatya’mız için bir kazanç olarak görüyoruz kendisine başarılar diliyoruz.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnce,” Sayın Devlet BAHÇELİ’nin 15 Temmuz’dan beri ülkenin birlik beraberlik kapsamındaki takındığı tutumdan dolayı teşekkür etti. Yerelde de Mesut Samanlı Başkanın çalışmalarını yakından takip ediyoruz kendisi Malatya sevdalısı bir arkadaşımız daha iyi yerlerde görmek isteriz kendisini. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.”ifadelerini kullandı.

Başkan Samanlı daha sonra kongrede göreve tekrar seçilen Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha’yı da ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette Başkan Culha ise, Battalgazi’ye hizmet noktasında her zaman birlikte hareket edilmesi gerektiğini vutguladı.

Bakmadan Geçme