Başkan Gevrek Basın Mensupları İle Birayaya Geldi

Bu ayıp tüm Malatyalılara yapıldı

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğü görevini yürütürken, ani bir kararla istifa ederek ayrılan Ertuğrul Sağlam'ın art niyetli olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Gece aniden Malatya'dan kaçarak giden Ertuğrul Sağlam tüm Malatyalılara ayıp etmiştir" dedi.
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, aniden istifa ederek ayrılan Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın tamamen art niyetli olduğunu belirterek "gece aniden Malatya'dan kaçarak giden Ertuğrul Sağlam ayıp etmiş ve art niyetlidir" dedi. Bir otelde basın toplantısı düzenleyen Başkan Gevrek, "Ertuğrul Sağlam'ı göreve getirirken şartlarımızı ve transfer politikamızı da anlattık. Geldi göreve başladı, bir hafta önce İstanbul'a geldi sıkıntılardan bahsetti ama istifa edecek kadar önemli bir sıkıntı yoktu. İstersen ayrılabiliriz dedim, helalleşebiliriz dedim. Tesis konusunda Belediyemiz canla çalışıyor kısa sürede bitecek. Ancak bitmese ne olur takım 5 yıldızlı otelde kalıyor, her dedikleri yapılıyor" diye sordu.

BUNU NASIL AÇIKLAYACAK 
Başkan Gevrek şöyle konuştu: "Kasımpaşa maçından sonra Malatya'ya gidiyorum dedi ve geldi. Bursaspor maçına 2 gün kala kimseye haber vermeden Malatya'dan kaçarcasına gidiyor. Yöneticiye söylemiyor, kulübe haber vermiyor biz basından öğreniyoruz. Hoca istifa etmiş. Ayıp değil mi? Bir teknik adama bu yakışır mı?Milli maç arasında hatta Kasımpaşa maçından sonra istifa edebilirdin, ne demek Bursaspor maçına 2 gün kala Malatya'dan kaçmak? Bunu nasıl açıklayabilir"

PARA DA YATIRMAMIŞ 
Ertuğrul Sağlam'ı tüm Malatyalılara ayıp ettiğini söyleyen Gevrek, "Ayrıca para yatırdığı da doğru değildir. 250 Bin dolar ödedik, 60 bin lira da maaşı vardı. 150 bin Euro tazminat ödemesi gerekiyor. Zaman ve önümüzdeki, günler neler olacağını ve Sağlam'ın nereye gideceğini göreceğiz. Transfer pokitkamızla 3 yılda 2 şampiyonluk yaşadık. Bu politika aynen devam edecek. Sağlam bizden 1. ve 2 ligde oynayan bazı futbolcuların alınmasını istedi ama biz onları almadık, istediği futbolculara da talip çıkmadı. Biz iyi bir kadro kurduk ve şimdi Bursaspor maçına hazırlanıyoruz. Bu maçı aldıktan sonra Teknik adamlarla görüşeceğiz. Henüz kimseyle görüşmedik ama gelmek isteyenler var. Bursaspor maçından sonra bu işe bakacağız. Tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz" diye konuştu.

malatya tıme.

Bakmadan Geçme