Başkan Aydın'ın Ziyaret Trafiği Yoğundu

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın bugünkü temasları kapsamında ilimizin sevilen simalarından Âşık İsmeti mahlaslı halk ozanı Abdülkadir Namlı’yı Cumhuriyet Üniversitesi'nde kaldığı hastanede ziyaret etti.

 

Başkan Aydın burada Âşık İsmeti ile bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Başkan Aydın’ın diğer durağı ise, Numune Hastanesi’nde tedavi gören Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer oldu. Başkan Aydın, Mermer’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, Mermer ve yakınlarıyla bir süre sohbet etti.

 

Numune Hastanesi Başhekimi Mahmut Aluç’u da ziyaret eden Başkan Aydın, burada Aluç ile görüş alışverişinde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi alarak, Aluç’a görevinde başarılar diledi.

 

Hastane ziyaretlerinin ardından Başkan Aydın, Sivas Belediyesi ile birçok projede iş birliği içerisinde çalışan Çamlıbel Elektrik Anonim Şirketi’ni ziyaret etti. Bölge Müdürü Ahmet Sait Akboğa ile çalışmalar hakkında sohbet ederek, kurumun yeni yatırım programları hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Aydın’ın son ziyareti ilimizin sevilen iş adamlarından olan Şefik Sümbüloğlu’na oldu. Başkan Aydın Sümbüloğlu ile bir süre sohbet e

Bakmadan Geçme