Başkan Avşar Radyo Zafer'in Konuğu Oldu

Radyo Zafer’de yayınlanan Gün Batımı Programının bu haftaki konuğu MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ile gündeme dair önemli başlıklar konuşuldu.
Radyo Zafer’de yayınlanan Gün Batımı Programının bu haftaki konuğu Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ile gündemden önemli başlıklar konuşuldu.  Göreve geldiği günden itibaren adından sıkca söz ettiren ve özellikle devamlı sahalarda olması ile dikkat çeken Başkan Bülent Avşar ve yönetimi ile Malatya’da  özlenen MHP tablosu  oldukça dikkat çekici ve ses getiren nitelikte varlığını gösteriyor.

Moderatörlüğünü  Said Yalçın ve Filiz Yavuzkurt'un üstlendiği 'Gün Batımı' proğramına konuk olan Başkan Avşar ’’Her durumda  tüm Vatandaşın yanında olduklarını  ve tüm kardeşlerimizin haklarını aramak ve korumak  için gereken gayreti sarfedeceklerini’’ açıkladı. Sorulan sorulara tüm içtenliği ile cevap veren Başkan Avşar’ın mütevazi kişiliği ve dik duruşu ile Malatya’da Mhp rüzgarının bir başka eseceği ve ayak seslerinin duyulacağı  şimdiden aşikar gibi görünüyor. 

Konuşmasın da birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Avşar,
her kesimden Vatandaşın yanında olduklarını ve kapılarının herkese açık olduğunu belirtti.

Bakmadan Geçme