Avşar,'Yürüyüşe Tüm Halkımız Davetlidir'

AVŞAR,'YUMRUK OLALIM BALYOZ GİBİ DÜŞMANA İNSİN'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 3 Mart Cumartesi günü Milli Birlik Beraberlik ve Mehmetçiğe Destek Yürüyüşü için basın toplantısı düzenledi.

Basın Toplantısına, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, Battalgazi MHP İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek katıldı.

Vatanını ve milletini seven tüm hemşerilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum diye başlayan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,”Gerek iç - gerek dış politikada ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar neticesinde Ülke bütünlüğü tehdit altındadır. Her karış toprağı ecdat kanı ile sulanmış, Türk-İslam dünyasının son kalesi ve kurtuluş ümidi olan Ülkemiz için; Vatanperver evlatlar olarak her türlü mücadeleye hazır olduğumuzu bir kez daha buradan belirtmek isterim.

Ve diyorum ki;

Öyle bir milli beraberlik ruhunu gösterelim ki dosta güven, düşmana korku salsın.

Öyle bir beraberlik olsun ki yumruk olup düşmanın üzerine balyoz gibi insin.

Öyle bir yürüyüş öyle bir birlik olsun ki burada oluşacak Milli ruh Afrin’de mücadele eden güvenlik güçlerimize güç kuvvet olsun ve bütün dünya sesimizi Malatya’dan duysun.”dedi.

Avşar, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak 3 Mart Cumartesi günü saat:15.00’de MHP il Başkanlığı önünde düzenlenecek olan; Milli Birlik ve Beraberlik Ruhu Ve Mehmetçiğe Destek Yürüyüşüne, kadın- erkek, genç-yaşlı yüreğinde vatan sevgisi olan tüm hemşerilerimizi bekliyoruz ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme