Avşar,'Vatandaşlardan MHP'ye Büyük Övgüler Alıyoruz'

MHP SAHAYA İNDİ…

Malatya MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı R. Bülent Avşar ve yönetimi sahaya indi. Eskimalatya’da esnafları gezerek sorunları dinledi.

İl Başkanlığı’na getirildiği günden  bu yana, iadei ziyaretleri ve gelen ziyaretçileri kabul eden, Başkan Avşar, 1 ay gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen, il ve ilçe teşkilatlardaki yapılanmayı tamamlayarak, sahalara indi. Eskimalatya esnafı ile biraraya gelen MHP İl Başkanı R. Bülent Avşar ve yönetimi, buradaki esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yaklaşık 2 saat süren eskimalatya gezisinde Başkan Avşar, “Eskimalatya esnafı ve vatandaşlarından olumlu not aldık. Özellikle Vatandaşların ve esnafların MHP’ye büyük övgüler yağdırmaları bizleri son derece memnun etmektedir.Bilhassa bilge liderimiz Devlet Bahçeli bey’in, Genel Kuruldaki konuşması tüm Türkiye’de olduğu gibi, Malatyamızda da olumlu karşılanmıştır. Devletin bekası ve selamati için, terör ve dış mihrakların Türkiyemiz üzerinde oynanan oyunlar için her zaman Devletin yanında olacağımızı belirtmek isteriz.”ifadelerini kullandı.

Başkan Avşar, sahaya indiklerini ve bundan sonra tüm muhtar, mahalle ve esnaflar ile iç içe olacaklarını ve onların sorunlarını dinleyip, gerekli mercilerle irtibat kurarak halletme yoluna gideceklerini açıkladı.

Bakmadan Geçme