Avşar Hastaları Ziyaret Etti

MHP'DEN HASTALARA ZİYARET

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi ile birlikte, Malatya Eğitim Araştırma hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek,Hastalarla ve hasta yakınları ile bir süre sohbet etti. Avşar hastalara çiçek takdimide yaptı.

Malatya Araştırma Hastanesi ziyaretine ,Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve il yönetimi katıldı.MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar Malatya Eğitim araştırma hastanesinde yatan hastalarla tek tek sohbet etti, sorunlarını dinledi daha sonra hastalara geçmiş olsun diyerek çiçek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğini ve Hastane Müdürlüklerine de ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret de MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar,”  Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Mehmet Keleş hocama görevinde başarılar diliyorum, hocamızın yapacağı hayırlı görevlerde başarılar diliyorum, Memleketimize vatandaşlarımıza daha  sağlıklı, kaliteli  hizmet vereceğine inanıyorum. Malatya’mızda yapılan Eğitim Araştırma hastanesi tam 5 yıldız otel konforunda olan bir hastane, şehrimize kaliteli bir hizmet verildiğini biliyorum, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Eğitim Araştırma hastanesi Başhekimi Mehmet keleş ise ziyaretten dolayı MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve yönetime teşekkür etti.

Daha sonra MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar Malatya Eğitim Araştırma Hastane Müdürü Hakan Katipoğlunu ziyaret ederek bir süre sohbet etti

Ziyaret bir konuşma yapan Avşar,” Malatya Eğitim Araştırma Hastanesine  yeni müdür olan ,Hakan Katip oğlu  kardeşim atanmıştır kendisine başarılar diliyorum,  kaliteli hizmet vereceğine inanıyorum tekrar görevinde başarılar diliyorum ,Hastanemizde günde 3 bin tane acil giriş var ,12 bin üzerinde poliklinik yapılmakta,şuan Malatya Eğitim Araştırma hastanesinde ,yoğunluk çok büyük, yıkılan Eski Devlet hastanesinin biran önce faaliyet geçmesini istiyoruz. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın  çabalarının olduğunu biliyoruz. Bunun biran önce faaliyette geçmesini istiyoruz, bu yoğunluğun azalması lazım , yoksa vatandaşlarımıza sıkıntı oluyor,Eski devlet hastanesinin yerine devlet hastanesi yapılması lazım, bölge’ninde rahata kavuşması lazım” şeklinde konuştu

Malatya Eğitim Araştırma Hastane Müdürü Hakan Katipoğlu ise MHP il yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme