Avnullah Özmansur, 16 Nisan Referandumda Evet Diyeceğiz

Türkiye'mizin Kanaat Önderlerinden, İSLAM ÜLKELERİ AKADEMİSYEN VE YAZARLAR BİRLİĞİ –Kurucu Onursal Üyesi ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, Aynı Zamanda, ÖZMANSUR VAKFI- Kurucu Başkanı Olan Seyyid M. Avni ( Avnullah) ÖZMANSUR, Cumhurbaşkanlığı Sistemi İçi

Türkiye’mizin Kanaat Önderlerinden, İSLAM ÜLKELERİ AKADEMİSYEN VE YAZARLAR BİRLİĞİ –Kurucu Onursal Üyesi ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, Aynı Zamanda, ÖZMANSUR VAKFI- Kurucu Başkanı Olan Seyyid M. Avni ( Avnullah) ÖZMANSUR, Cumhurbaşkanlığı Sistemi İçin 16 Nisan 2017 Tarihinde Yapılacak Olan Halk Oylamasında kişisel tercihini belirterek “EVET” Diyeceklerini Açıkladı Ve Şunları İlave Etti. 17 madde  olarak En küçük hizmetten başlıyorum.  

  • Günümüz Türkiye’sinin Eğitimde gelmiş olduğu noktada, sınıflarda bilgisayarlar, akıllı tahtalar, öğrencilere verilen tabletler. Bütün öğrencilere okul kitaplarının ücretsiz dağıtılması.
  • Yoksul olan, kız ve erkek öğrencilere farklı miktarlarda maddi yardım yapılması .
Üniversite öğrencilerine yatılı yurtlar ve yüksek miktarda bursların verilmesi
  • Okula devam edemeyen hasta çocukların okumasını temin için öğretmen gönderilmesi ve onlara diploma verilmesi. Üniversiteye geçişte meslek liselerine uygulanan katsayı farkının kaldırılarak Üniversite kapılarının açılması
  • Bakıma muhtaç hastalara ve ona bakan kişilere ayrı ayrı maaş verilmesi, Ayrıca 65 yaş üstü yoksul kimselere maaş bağlanması.
  • Edirne’den Ağrı’ya duble yollar.
  • Yolların kısalması için yüzlerce tüneller. Hızlı tren, tramvay ve metrolar.
  • Kişi başına düşen milli gelir, 3.000 Dolardan , 11.000 Dolara yükseldi.
  • Yıllarca belimizi büken İMF borcu ödendi. “ İMF ” ye borç para verecek duruma geldik.
  • Devletimiz Bir milyar dolara muhtaç iken, ihtiyaç sahibi gelişmekte olan devletlere yardım eder duruma geldik.
  • Üç milyondan fazla Suriye’li kardeşimize kucak açtık. Yapılan masraflar 18 milyar doları geçti.
  • Denizin altından ve üstünden dünyanın en büyük köprülerini ve tüp geçitlerini gerçekleştirdik.
  • Dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz.
  • İnşallah çılgın proje dediğimiz Kanal İstanbul yani Karadeniz’i Marmara’ya bağlayacak ikinci boğaz açılacaktır.
  • Her ile en modern adliye binaları, hastaneler, birçok ilde birden fazla üniversiteler, havaalanları, yaşam ve kültür merkezleri, spor tesisleri yapılmış bulunmaktadır.
  • Diğer yandan başörtülerinden dolayı kız çocukları okullardan kovulmakta iken şimdi elhamdülillah hanım kızlarımız, serbest okuyabildikleri gibi bütün devlet memuriyetlerinde çalışan öğretmenler, doktorlar, hatta resmi elbiseli polislere ve bayan subaylara uygun şekilde başlarını örtmeleri serbest bırakılmış, milyonlarca görevli bayanlar huzura kavuşmuşlardır.
  • Doğu ve Güneydoğu’da terör temizlenmiş birçok bölgeler imar edilmiş ve edilmekte olup, bu şehirlere yapılacak yatırımlar için aklın erişemeyeceği teşvikler yapılmıştır. Mesela, Devletin yaptıracağı anahtar teslimi fabrikalar, işletmecilere verilmektedir. Bu sayede işsizlik önlenmekte, göç eden vatandaşlar evlerine dönmektedirler.
  • Bütün inanç mensupları inançlarını istedikleri gibi yaşamakta, Alevi vatandaşlarımızın Cem Evlerine büyük yardımlar yapılmaktadır.
  İslam karşıtı ve Türkiye düşmanı Devletlerin FETÖ  ile müştereken hazırladığı 15 Temmuz 2016da gece 21:30 da başlatılan darbe girişimi çok değerli Reisi Cumhurumuz, Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yurdu terk etmeden ölümü göze alarak, kahramanca ” Ben Havaalanındayım “ sokaklara inin çağrısı üzerine bütün Türkiye ayağa kalkmış tank ve uçaklara vücudunu siper etmiş, canları pahasına tankları tesirsiz hale getirmiş darbeyi bastırmış Devletimiz yeni bir Kurtuluş Şavaşıyla bütün dünyanın istememesine rağmen dimdik ayakta durmayı başarmıştır. Yüzbinlerce darbeci subayın ordudan atılmasına rağmen geri kalan kahraman subaylarımız Suriye ve Irak’a  gönderilmiş Dünyaya gıpta ettirecek başarılar elde etmişlerdir. Bütün bunlar ender liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’nın yüksek cesareti, samimi ve korku bilmez dik duruşuyla başarılmıştır.   Türkiye eskisi gibi uydu bir devlet değil Dünya çapında mazlumların hakkını savunan ve bölgesinde lider bir ülke olma durumuna çok değerli liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN tarafından getirilmiştir. Allah onu korusun, hayırlı ömürler versin.   İŞTE BUNLARDAN DOLAYI, BİR MİLLİ VAZİFE OLARAK “ EVET” DİYECEĞİZ

Bakmadan Geçme