Alataş, ' 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız'

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt  Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.
Bu seçimin partiler üstü bir seçim olduğunu, Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma seçimi olduğunu vurgulayan BBP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, “Malatya’mızı çok seviyoruz, ilçelerimizi çok seviyoruz, mahallelerimizi çok seviyoruz. 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız. Bu yolculuk memlekete sahip çıkma yolculuğudur. AK Partili, MHP’li, İyi Partili, Saadet Partili,Yeniden Refah Partili, Demokrat Partili, DEVA Partili, Gelecek Partili ve bütün partili kardeşlerime sesleniyorum, sizler Mayıs seçimlerinde siyasi tercihlerinizi partilerinize olan sevginizi gittiniz istediğiniz yere oyunuzu kullandınız. Sizin tercihleriniz başımızın üzerinedir, saygı duyuyoruz. Şimdi yeni bir dönem başlıyor, yerel seçimler partiler üstüdür. Bütün Malatyalıların düşüncesi, görüşü, fikri, geçmişi, rengi ne olursa olsun 31 Mart seçimlerinde Malatya’dan yana tercih yapma sorumluluğu ve zorunluluğu vardır. Artık şu Malatya ve Yeşilyurt sokaklarına baktığımızda, bu çaresizliğe baktığımızda artık parti günü değildir. Gün Malatya’ya sahip çıkma günüdür. Bu anlayışla memleketime sahip çıkma adına, Malatya’ya sahip çıkma adına gençlerimiz için, kadınlarımız için bu halka sahip çıkmak adına bu göreve talip oldum” dedi.
Alataş, “Eski yapı stoğumuzun bulunduğu alanlarda kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın depreme dayanıklı yapılarda güven içerisinde ikamet etmesini sağlayacağız. Akabinde yeni rezerv yapı alanları oluşturarak ilçemizin dönüşümünü hızlandıracağız. Ruhsatsız yapıların fen, sanat ve sağlık kurullarına uygun yapıldığının belgelenmesi halinde elektrik, su ve doğalgaz hizmetlerinden faydalandırılmasını sağlayacağız.” Şeklinde konuştu.
İmar para cezalarının iptali için gerekli yasal düzenlemelerinin sağlanacağına iştaret eden BBP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, “Bostanbaşı ve Yakınca mahallelerinde yıkılan yapıların yerine, yerinde dönüşüm kapsamında tekrar yapılacak konutlar için hiçbir vatandaşımızın açıkta kalmayacağı imar planı düzenlemelerini yapacağız. Akabinde Tarihi ve kültürel dokusu olan yapılarımızın rölöve restitüsyon ve restorasyon işlemlerinin hızla tamamlanmasını sağlayacağız. “ ifadelerini kullandı.
Bakıma muhtaç yaşlılarımız için şefkat evleri ve evde bakım hizmetli projelerin hayata geçireleceğini açıklayan Alataş, “ Mahalle sakinlerinin cenaze günlerinde hizmet verecek Taziye Evlerini mutlaka hayata geçireceğiz. Mahallelerimizde bulunan konaklarımızda çocuklarımız için ücretsiz kreş imkanı sunacağız.  Ve akabinde Hayvan Barınağı rehabilitasyon projesini acilen hayata geçireceğiz. “ dedi.
İlkeli Belediyecilik için, Birlikteyiz, Birlikte Kazanacağız Birlikte Yöneteceğiz diyen Alataş, “31 Mart yerel seçimleri beyannamemizde,  yer alan her hedef, kuru birer vaat olmaktan çok, birlikte gerçekleşitirilmesi mümkün bir gelecek için atılacak adımlardır. Sadece şehirlerimizi değil köklü birliğimizi yepyeni bir vizyonla yeniden imar ederek, ehline teslim edilmiş, samimi, kibirden uzak,vicdanlı bir yerel yönetim iddiasıdır. “ şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme