Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Sözünde Durdu

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan 2016 yılı içerisinde Akçadağ ilçesine doğal gaz gelmesi için girişimlerde bulunmuş adeta kurum ve kuruluşların kapsını aşındırmıştı.
Gelir mi gelmez mi derken Malatya'yı besleyen doğal gaz boru hattı üzerinden bir

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan 2016 yılı içerisinde Akçadağ ilçesine doğal gaz gelmesi için girişimlerde bulunmuş adeta kurum ve kuruluşların kapsını aşındırmıştı.

Gelir mi gelmez mi derken Malatya'yı besleyen doğal gaz boru hattı üzerinden bir ''T'' atılarak ilçeye doğalgaz alınabileceğini ve bununla ilgili girişimleri yaptığını 2017 yılı içinde projelerin onaylanacağını hatta yıl sonuna kadar en geç 2018 yılında Akçadağlıların doğalgaz ile bulaşacağını vaat etmişti.
Bugün Akçadağ için hayırlı haber geldi.Ali Kazgan yaptığı açıklamada;
DOĞAL GAZ İHALESİ YAPILDI
Akçadağ ilçe merkezinde yapılmakta olan altyapı çalışmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Geçen yıl sonlarında MASKİ tarafından başlatılan İçme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının yanısıra Nisan ayı içerisinde MOBESE altyapısı tamamlanmış bulunmakta. Altyapı çalışmalarının sebep olduğu sıkıntıların bir an önce giderilmesi için özellikle şehiriçi altyapı çalışmalarının tamamlanarak üstyapıya geçilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yapımına başlanması merakla beklenen Doğal Gaz ihalesi yapılarak dün itibariyle (8 Mayıs pazartesi) yükleniciyle sözleşme imzalandı. Aksa Doğal Gaz Bölge Müdürlüğü ve Akçadağ Belediyesi tarafından yapılacak bir program çerçevesinde Yüklenici firmanın mobilize ekiplerini 10 gün içinde oluşturarak çalışmalara başlayacağı tahmin edilmektedir. Akçadağlılara hayırlı olsun.
dedi...

Bakmadan Geçme