Akçadağ Ayaklandı

Malatya'dan Örene yolcu taşıyan minibüs şoförleri yol kesti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Ulaşım , Ören minibüslerine ceza üstüne ceza kesmekte.Malatya'dan yolcu alırken Akçadağ yolcusu almaması ve Akçadağ'da yolcu indirmemesi gerektiğini belirten , Büyükşehir Belediyesi Zabıtalarına bugün itibariyle yol kesme eylemi başlatıldı. Ören minibüs şoförleri  zabıtaların kendilerine Malatya'dan yolcu alırken, Yolcuların kimliklerine bakılıp öyle alınmasını istediklerini, ve bu uyarıya uyulmadığı sürecede, hemen hemen her gün zabıtaların Ören minibüslerinin yolu kesilerek kontrol yapılıp arkadan 980 TL gibi ceza yazıp gönderdikleri bildirildi.

Ören minibüs şoförleri bugün bu olaya isyan ederek, yol kesti. Akçadağ Belediyesi ise konu ile ilgili olarak, sorunun Büyükşehir Belediyesi sorumluluğu içinde olduğunu, ve olayın kendilerini ilgilendirmediği bilgileri verilmekte.

Ören şoförleri bundan böyle bu sorunun devam etmesi durumunda ise, yol kesmelerin ve tepkilerinin devam edeceği yönünde. Öreninde Akçadağ hudutları içinde olduğunu ve bu ayrımcılığının bir an evvel sonlandırılması gerektiğini açıkladılar.

Bakmadan Geçme