Aikido Topluluğu Eğitimlere Başladı

Aikido Antrenörü Oğuz Özhan'ın eğitmenliğini yaptığı Aikido programı, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Aikido Antrenörü Oğuz Özhan’ın eğitmenliğini yaptığı Aikido programı, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Pazartesi günü saat 10.00 ile 12.00, Perşembe günü saat 15.00 ile 16.30’da gerçekleştirilen Aikido programına İnönü Üniversitesi öğrencileri katılım sağladı.

Antrenör Oğuz Özhan, aikidoda 6. Dan seviyesinde bir eğitmen olduğunu ve 20 yıldır spor eğitimi verdiğini söyleyerek aikidonun beyni güçlendirdiğini, özgüveni artırdığını ve korkuyu yenmek gibi faydalarının olduğunu belirtti. Her yaştan kadınların ve erkeklerin bu sporu yapabileceğini belirten Özhan, öğrencilerin bu derslere katılması yönünde çağrıda bulundu. Özhan, böyle bir eğitimin İnönü Üniversitesinde olmasının çok güzel bir faaliyet olduğunu dile getirdi.

Verdikleri eğitim hakkında bilgide bulanan topluluk başkanı Muhammet Mustafa Güneş “Aikido, yeni öğrencilere öncelikle kendilerine teknik yapıldığında nasıl tepki vermeleri gerektiğini öğretir. Zarar verebilecekken, vermemeyi öğrenebilme ve isteme durumu aikidoyu aynı zamanda bir sevgi yolu da yapmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme