Ağın Belediye Başkanı MHP'den İhraç Edildi

Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş, Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olarak Elazığ-Ağın Belediye Başkanı seçilen Yılmaz Serttaş partisinden ihraç edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi daha önceden Yılmaz Serttaş hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı. Belediye Başkanı Serttaş, yapılan soruşturmaların ardından partisinden kesin olarak ihraç edildi.

Konuyla ilgili MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Bilindiği gibi 4 Ağustos 2017 tarihinde Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş’ın partimizden kesin ihraç talebi ile başlatılan disiplin soruşturması, 21 Eylül 2017 tarihinde yapılan il yönetim kurulu toplantısında karara bağlanarak, parti tüzüğümüzün 78/4 C, D, E, H maddeleri gereğince kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edilmiştir. İl Disiplin Kurulu’nun 23 Eylül 2017 tarihinde yapılan toplantısında ise Yılmaz Serttaş’ın Milliyetçi Hareket Partisi’nden kesin çıkarılma talebiyle alakalı tedbirli olarak sevk edilme talebi onanmış ve Yılmaz SERTTAŞ, tedbirli olarak partimizden ihraç edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” denildi…

Bakmadan Geçme