44 TL'ye Son Model Bir Cipiniz Olabilir

Esenlikten 27. Yılına özel Çekiliş Kampanyası Start Verdi

Esenlik Süpermarketler’den yapacağınız 44 TL ile lüks bir cip sahibi olabilirsiniz. Esenlik Genel Müdür Hulusi Boyraz, Esenlik tarafından geleneksel hale getirilen hediye kampanyasının detaylarını anlattı. Boyraz, bu yıl kampanyada 3 adet lüks cipin ve çeşitli hediyelerin bulunduğunu belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şirketi Esenlik, her yıl olduğu gibi bu yılda hediye kampanyası başlattı. 44 TL’YE LÜKS CİP Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, kampanyaya vatandaşların nasıl katılacağı anlatarak, kampanya içeriği hakkında bilgiler verdi. 44 TL’ye alışveriş yapan herkesin kampanyaya katılabileceğini belirten Boyraz, “Geleneksel olarak yapmış olduğumuz araç kampanyasının 2017 etabını başlatmış bulunuyoruz.  Malatya’mıza hayırlı olsun. 25.08.2017 tarihinde başladık, 22 Kasım tarihinde bitireceğiz. 44 TL’ye alışveriş yapan herkes bu kampanyamıza katılmış olacak.  Bu yıl ki kampanyamızda bir format değişikliği yaptık. 90 gün süre ile tek çekiliş yaptık. İnşallah 3 tane cipimiz olacak, onun dışında da 441 tane hediyemiz var.

Hediyenin içerik kapsamını biraz fazla tuttuk. Amacımız insana daha fazla ulaşmak.  Her mahalleye, her sokağa, her siteye ulaşabilmek amacımız. Elbistan ve Gölbaşı şubelerimizde dahil olmak üzere bütün marketlerimizde 44 TL’ye alışveriş yapan herkes katılabilir. Herkese başarılar diliyorum.” dedi. “FORMATI DEĞİŞTİRDİK” Kampanyaya katılım formatını değiştirdiklerini söyleyen Boyraz, “Esenlik’in bir felsefesi var, Esenlik’in bir çizgisi, anlayışı var. Esenlik en iyiyi en uygun bir şekilde müşterisinin önüne sunmayı hedefine koyar. Bu yaparken de karı kanaatte bilir. Kanaatle elde ettiği karı da müşterisi ile paylaşmayı görev bilir. Onun için de bu tür kampanyalarımız model olmuştur. Bu yılda İnşallah bu kampanyayı yapacağız. 26.12.2017 tarihinde kapalı spor salonumuzda Malatya çapında bir programla bu kampanyayı bitireceğiz. Vatandaşlarımız bu tür kampanyalar da bence duyarlı olmalı, bana çıkmaz diyen birçok kişiye hediyeler çıkmıştır. Malatya’ya hayırlı olsun. Bu arada dediğim gibi kampanyanın formatını değiştirdik. Marketlerde kasaların arkasına tabletler koyduk. O tabletlerden katılabilirler. Oradan giremeyen evlerinde, iş yerlerinde bilgisayarlarla katılabilirler. Böylece katılım kolay ve rahat olacak. Hepimize, bütün Malatya’ya hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

 

Bakmadan Geçme