23 Rakamını Kalplere İşleyeceğiz

Elazığ Belediyesi ve Kültür Park İşletmesi tarafından her ayın 23'ünde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 'Kürsübaşı'

‘Kürsübaşı’ etkinliği hemşerilerimizin yoğun katılımıyla Kültür Park Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.

Her ay olduğu gibi yine dopdolu ve coşkulu geçen “Kürsübaşı” programına her yaştan ve her kesimden vatandaşımız konuk olarak gönüllerince eğlendi.

Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel Harput müzikleriyle başlayan program özellikle il dışından ziyarete gelen misafirlerimizin okunan türkülere eşlik etmesiyle devam etti. Keyifli anların yaşandığı programda hemşerilerimize çeşitli ikramların yanı sıra “Kürsübaşı” gecesiyle özdeşleşen ve sahnede yoğrulan çiğköfteden de ikram edildi.

Programda bir konuşma yapan ve alanı dolduran misafirlerimize daha huzurlu bir yaz mevsimi yaşatmayı amaçladıklarını belirten Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaslan ise kültürümüzü yeni nesle tanıtmayı ve onları geçmişin özlerinden kopmadan günümüz şartlarına hazırlamayı hedeflediklerini söyledi.

“Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’ın talimat ve yönlendirmeleri doğrultusunda her ayın 23’ünde gerçekleştirdiğimiz bu programla özümüzü yaşatıyoruz” diyen Karaslan, sözlerine şu şekilde devam etti: “Değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan hemşerilerimizle birlikte ilimizin plaka kodu olan 23’ü kalplerimize işlediğimiz gibi ajandalarımıza da işleyerek bu köklü geleneği hak ettiği şekilde yaşatmayı sürdüreceğiz. Geldiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için Elazığ Belediyesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme