• Haberler
  • Genel
  • Parseller Malatyalı Kadın Muhtar'la Güzelleşti

Parseller Malatyalı Kadın Muhtar'la Güzelleşti

Muhtar Zehra ER 'Söyleyecek sözümüz, Değiştirecek gücümüz var'

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde İstanbul ili Avcılar ilçesi Mustafa Kemal Paşa (PARSELLER) Mahallesi Muhtarlığına Aday olan Zehra ER en yakın rakibinin 2 katı oy alarak muhtar seçildi.

Muhtar Zehra ER ilk iş olarak muhtarlık merkezini kent evinin yanında daha geniş ve ferah ulaşılabilir bir lokasyona taşıdı. Sosyal medyanın güçlü kanallarını kullanarak mahalle komşularıyla iletişimde kalan muhtar her sokağın caddenin parkını sorununu anında ilçe belediyesi ekipleriyle koordine olarak sorunu çözüme kavuşturuyor. Muhtar Zehra ER, ÇALIŞIYOR Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinleri kronikleşen çözümlenemeyen hizmetlere bir bir kavuşmaya başladı. Aslen Malatyalı olan muhtar Zehra Er aynı zamanda sanatçı, sporcu ve iş insanı. Seçim öncesi ne söz verdiyse fazlasını yerine getirmeye çalışan muhtar bir ay içerisinde 10 yılda alınamayan hizmeti getirdi. Mahallenin başlıca sorunlarından kapalı semt pazarı, çok katlı belediye otoparkı, yeşil alan ve çocuk parkı yapılması içinde ar-ge çalışması yapıyor. Kadın ve çocuklar için özel ar-ge çalışmalarını birer ikişer faaliyet planına yazan muhtar tüm sakinlerin bilinçlenmesine yönelik deprem ve yangın gibi çok sayıda sosyal projelerini gerçekleştirmek için çalışmalar yapmakta.

Avcılar da yaşayan Malatya ve Çevre İllerimizin sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü bir bağ kuran muhtar hemşehrimiz iş arayana iş kapısı da oldu. Muhtarımız Malatyalı olsa da mahalle de yaşayan herkesin en yakın hemşehrisi, komşusu olarak 81 vilayetten. Kamu ve özel kurumların işçi, personel arayışlarını Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinleriyle paylaşıyor. Herkes evine ekmek götürsün diyerek işverenlerle görüşmeler yaparak gece gündüz çalışıyor.

Yaşadığı şehrin yönetimine talip olan ve halkın teveccühleri görevlere gelen Malatyalılar özlemle beklenen hizmet ve beklentilere çözüm üreten olmakta.

Bugün haberimizde siz okurlarımızı mahallesi için projeler geliştiren, bağlı olduğu ilçe belediye başkanı, başkan yardımcıları birim müdürleri ve kamu ilgili müdürlükleriyle ikili ilişkilerde başarıl olmak için çalışan, üreten Avcılar ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi (Parseller) Muhtarı Zehra ER sizlerle tanıştırmak istedik. Yolunuz düşerse Parsellere Kent Evi yanında muhtarımızın bir çayını için.

Bakmadan Geçme