• Haberler
  • Yaşam
  • İnönü Üniversitesinde 'Bahara Merhaba Şenliği'

İnönü Üniversitesinde 'Bahara Merhaba Şenliği'

İnönü Üniversitesi Mediko Meydanı'nda 24-25 Nisan tarihlerinde 'Bahara Merhaba Şenliği' kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Mediko Meydanı’nda 24-25 Nisan tarihlerinde “Bahara Merhaba Şenliği” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Topluluğu (TODUP) önderliğinde ilk gün Sinema, Atatürkçü Düşünce, Ses Konuşma ve Yutma, Dağcılık, Havacılık, Halk Oyunları, İzcilik, Oryantring topluluklarının çocuklara özel etkinlikleriyle devam edildi.

Bahar Şenliği’nin ilk gününde Sokaktan “Doğan Umut Projesi” kapsamında küçük yaş grubu çocuklara ilk olarak TODUP yönetim ekibi eşliğinde İnönü Üniversitesi gezdirildi. Daha sonra çocuklar için halk oyunları, oryantring, açık hava sineması, uçurtma ve yüz boyama etkinlikleri yapıldı.

Etkinliklerin ardından “Grup Eski Yaka” konseri ve “Buz Devri” filmi katılımcılara izletildi.

Şenliğinin son gününde ise TODUP’un üniversitedeki öğrencilere yönelik programı başladı. İlk olarak halk oyunları ile etkinlikler başladı. Halk oyunlarının ardından Color Fest etkinliği şarkı eşliğinde yapıldı. Ardından “Grup Eski Yaka” konseri ve “Hababam Sınıfı” filmi gösterimi düzenlendi.

Bahara Merhaba Şenliği, Fatih Genç konseriyle sona erdi.

Bakmadan Geçme